Blogglistenhits

Wednesday 8 July 2015

En hilsen fra Costa Blanca

God morgen godt folk!
I det siste har det kommet ut to nye videoer fra området rundt oss, som viser hvordan det er å leve og bo her. 


Etter å ha sett begge filmene kan jeg bare konkludere med at vi har det veldig bra.
Tiltross for at vi savner hjem innimellom, så trives vi veldig godt her, og blir frem til vi er "ferdig" med Spania, eller det er andre ting som får oss hjem.
Det jeg liker med å bo her, er alle mulighetene man har her. Kanskje det er likedan i gamlelandet, men jeg har ikke sett det før.
Se filmene og døm selv..

Å forresten: Jeg deltar i den ene, sammen med min yngste sønn... Så her finpusser jeg divanykkene, og venter på at filmtilbud fra øst og vest skal komme ramlende så ofte at jeg tilslutt må gå "under cover".
Filmene er produsert av Thorben Thøger.



Dette er den siste som kom ut denne uken. Klikk på linken for å se.
Lev trygt på Costa Blanca

Denne kom for noen mnd siden. Viser godt hva Costa Blanca kan tilby av aktiviteter og natur i området.
Presentasjon av Costa Blanca

Så, nyt en kopp kaffe, se filmene og drøm deg vekk litt. Kanskje DU ser for deg å bo her en gang? Kanskje muligheten byr seg, og du får ta ett år eller tre her?

HA EN STRÅLENDE FIN DAG!!
Her er det 29 grader i skrivende øyeblikk, og klokken er bare 09.30. Det blir en varm dag..


Følg meg på snap: lilleklirre eller instagram: princess Trude_Kristin #livet365


2 comments:

  1. Linken til "Presentasjon av Costa Blanca" virker ikke. Er spent på om jeg har sett den tidligere.

    Jeg er vinterflyktning i Albir (snowbird som engelskmennene sier ) og kommer tilbake i september. Trives kjempegodt! Mange muligheter i nærområdet. Jeg elsker forresten Altea og dessuten er jeg opprinnelig fra Ålesund.

    Følger bloggen din. Har dessverre problem med bloggen min nå. En "copycat" har dukket opp! Selv om jeg har mye å skrive om og "ørtenhundre" bilder, blir det ikke publisert noe mer før jeg finner ut av problemet. Har allerede skrevet mye om Albir, Altea og Alfaz.

    ReplyDelete
  2. Hei! Det var merkelig! Jeg søkte den opp igjen på youtube, så prøver igjen her: https://www.youtube.com/watch?v=EvcL7Rv_rkA

    Du må gjerne dele linken til bloggen din her, så kan jeg gå inn og lese hva du har skrevet tidligere. Blir litt i dann-og vann her med meg også, men målet er å skrive hyppigere. Jeg elsker jo å skrive, så fatter ikke egentlig hvorfor jeg til stadighet utsetter det!! Og her er mange tema å ta av her nede... Når man først skriver om å bo i spania.
    Velkommen tilbake i September. Det er en av de beste mnd her synes jeg!! :)

    ReplyDelete