Blogglistenhits

Wednesday 4 September 2013

En innholdsrik dag

I dag kom endelig Tolaasen min hjem etter 14 dager i Nordsjøen!! Oh gledje!!!



Dagen starta med en kald dusj (les forrige innlegg) og febrilsk leting etter bilnøkler, men alt ordner seg heldigvis tilslutt...

Suste avgårde i 120 på motorvei, med zumbamusikk på popanlegget og sang av full hals på fjuskespansk på vei til Alicante flyplass for sjette gang dinne måneden.
Gjensynsgleden var stor :)

På vei tilbake bestemte vi oss for å svinge innom et stort outlet senter utenfor Alicante. Mye fint å se på, mange kjente merker og til en ok pris. Siden vi begge var sultne og måtte raske oss for å hente guttane på skolen, ble det stort sett bare kikking på senteret. Men vet iallefall hvor jeg skal handle billige merkevarer!!

Tok turen så til en restaurant i La Nucia som heter Wok Buffet! Genialt konspet; gå inn, bestill drikke, ta den maten du vil.. Kinamat er alltid en hit hos oss, og til og med guttene spiste noe annet enn pølser og chips på restaurant! så da vet vi hvertfall hvor vi kan spise skikkelig mat ute sammen med guttaboysa :)

Etter en kjapp tur hjemom bar det ut på tur igjen..Denne gangen til..Hold dere fast; Sjømannskirken i Albir!! For den av dere som kjenner meg, vet dere at kirkegåing ikke akkurat er dagligdags i vårt hjem, og stort sett begrenset til pliktoppmøter i barnedåper, konfirmasjoner, bryllup og begravelser... Men det var veldig sosialt og ok! Folk og fe i alle aldrer og alle bakgrunner befant seg der. Det ble servert grillmat (fortsatt mett og glad..) og is/kaffe.
Kveldens høydepunkt var naturligvis ÅRESALG!! Barndommens minner kom strømmende, og guttene storkoste seg med å se om de vant noe.. Det ble med ønsket og håpet i dag, bedre lykke neste gang!!


Men alle kjekke ting har som regel en ende... For guttene sin del endte dagen med lekselesing, premiert med Donald-lesing på sengekanten til natta...

Tolaasen tømte bagen sin og da ble det både 17.mai og julaften på en gang for ho mor...

Norske matvarer er ikke å forakte!! Nå skal det blir middager i heimen også!!

Kvelden avsluttes på verandaen for vår del..Singletføre i kveld med!!

I morgen har eg avtalt å prøve meg på Zumba på sportssenteret i La Nucia..Har ikke vært fysisk aktiv siden 18 august, og ikke prøvd Zumba siden juli, så her lukter det gangsperre for hele helgen...


Om ettermiddagen skal jeg på andre timen med spanskundervisning denne uken.. Kan overhode ikke skryte på meg å ha pugget siden sist...Gulp!!



Fortsettelse følger :)

Buenas noches, hasta manjana!!! 

No comments:

Post a Comment